Somfy 9913

Behov for markiser Stavanger ?

Standard markise med mulighet for alu-tak

Standard terrasse markiser Stavanger er en sterk og fleksibel markise med tidsriktig design. Velg mellom å ha markisen åpen, eller med helstøpt aluminiums tak. Den kan også leveres med nedsenkbar front også kalt multifront. (Kan senkes 140cm ned). Leveres med kraftige markisearmer som gir duken optimalt spenn samt forsterket dukrør.

markiser stavanger, markise stavanger, stavanger markise

Halvkasset / semikasset

Toppmodellen som overgår det meste

Semikasset terrasse markiser Stavanger som er robust, kompakt og en markise med elegant design for den kresne. Kassetten beskytter duken for vær og vind hele året når den er innrullet. Den kraftige frontprofilen dekker hele markisen i front, slik at alt blir et estetisk flott og dekorativt møbel på ditt hus. Kryssforsterket bærerør i aluminium noe som er unikt i markedet. En helt klar bestselger.

Helkasset / fulkasset

Luksus på fasaden med LED lys

Helkasset markise er et kvalitetssikret produkt som innehar stor styrke men også eksklusivitet på din fasade. Kassetten beskytter duken for vær og vind hele året når den er innrullet. Den kraftige frontprofilen dekker hele markisen i front, slik at alt blir et estetisk flott og dekorativt møbel på ditt hus. Den er også tett under hvor det også er led lys innfelt som standard.

markiser stavanger, markise stavanger, stavanger markise